dc.contributor.author |
Damian, Alina Simona
|
|
dc.contributor.author |
Beca, Alin Florin
|
|
dc.date.accessioned |
2025-04-04T08:26:37Z |
|
dc.date.available |
2025-04-04T08:26:37Z |
|
dc.date.issued |
2024-04 |
|
dc.identifier.isbn |
978-9975-168-08-3 (PDF) |
|
dc.identifier.uri |
https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/3871 |
|
dc.description |
DAMIAN, Alina Simona și Alin Florin BECA. The Impact of Technology on Tourism and Public Catering in Line Meeting Consumer Demands = Impactul tehnologiei asupra turismului și alimentației publice în acord cu satisfacerea cerințelor consumatorilor. Online. Coord. șt.: Larisa DRAGOLEA. In: Simpozion Ştiinţific al Tinerilor Cercetători. Ediţia a 22-a, 26-27 aprilie 2024. Culegere de lucrări știinţifice. Chişinău: SEP ASEM, 2024, vol. 1, pp. 158-160. ISBN 978-9975-168-08-3 (PDF). Disponibil: https://doi.org/10.53486/sstc2024.v1.33 |
en_US |
dc.description.abstract |
The impact of technology on public food consumption is a highly relevant topic today, as technology has revolutionized the way food is produced, distributed, and consumed regarding meeting consumer needs. CZU: [338.48+640.43]:005.591.6; JEL: N7, L83, D11 |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
SEP ASEM |
en_US |
dc.subject |
technology |
en_US |
dc.subject |
tourism |
en_US |
dc.subject |
technology on public food |
en_US |
dc.subject |
consumer |
en_US |
dc.title |
The Impact of Technology on Tourism and Public Catering in Line Meeting Consumer Demands |
en_US |
dc.title.alternative |
Impactul tehnologiei asupra turismului și alimentației publice în acord cu satisfacerea cerințelor consumatorilor |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |