Ghidul metodologic reflectă particularitățile activităților nonformale în învățământul profe-sional tehnic din Republica Moldova și constituie un reper referențial proiectărilor vizate, precum și bunele practici ale cadrelor ...
Suport practico-aplicativ la unitatea de curs Contabilitatea instituțiilor publice pentru învățământul profesional tehnic. Autor: BRAGA, Tatiana, profesoară de discipline economice, grad didactic doi.
ADNOTARE. Formarea specialistului din domeniul de formare profesional tehnic 41110 Contabilitate presupune crearea unui mediu de învățare autentic, îmbinarea aspectelor teoretică și cele practice etc. Însușirea cunoștințelor, ...
Lucrarea reprezintă un rețetar de produse de patiserie. Rețetele au fost selectate, perfectate și expuse în formă de fișe tehnologice. În culegere sunt incluse fișe tehnologice pentru un sortiment larg de plăcinte, pateuri, ...
Prezentul suport de curs este un instrument de lucru pentru elevii din învățământul profesional tehnic, fiind conceput în așa fel, încât să le permită: orientarea în cunoașterea și aplicarea prin lecțiile practice, în ...
Prezenta Aplicații Practice la unitatea de curs Analiza Rapoartelor Financiare este conceput ca un caiet de lucru practic și aplicativ în domeniul analizei rapoartelor financiare și este destinat profesorilor și elevilor ...
Au elaborat: elevele grupei Mk-181, CNC al ASEM: BARANOVA Tatiana, PROCOAVĂ Ana. Coordonator: profesoară de marketing, grad didactic superior, Natalia LAZAREV.
Practica de iniţiere în specialitate se efectuează în conformitate cu planul de studii la specialitatea 72120 „ Tehnologia alimentației publice” şi prezintă o formă specială de pregătire profesională a elevilor, de aprofundare ...
Le support d'apprentissage “Le français au lycée – trucs d’apprentissage” est adressé aux apprenants de Français Langue Etrangère (FLE) pour le travail en classe et surtout pour le travail en autonomie. Il offre des ...
Caietul cu sarcini pentru practica de inițiere în specialitate, la programul de formare tehnică Turism, discutat și aprobat la sedința catedrei ”Economie,Turism, Servicii” al Colegiului Național de Comerț al ASEM
In order to manipulate the client flow in a business market, may it be a grocery store or a supermarket, the merchandiser has to know the proper way to manage it’s weak points and strong points regarding it’s space. ...
Display has been and will always be a sustainable development perspective in the field of trade to which enormous attention must be drawn, because it represents the close link between the trade unit and the consumer - it ...
Caietul de sarcini reprezintă un suport de studiu, fiind menit să ajute elevii să realizeze obiectivele propuse de curriculumul stagiului de practică, S.04.O.002 Practicii de specialitate I, pentru a dezvolta la elevi ...